goede doelen voor dieren
Wakker Dier en de Postcode Loterij: zetten zich in voor de dieren in de veehouderij.
Overzicht Goede doelen. Wakker Dier en de Postcode Loterij: zetten zich in voor de dieren in de veehouderij. Wakker Dier is in 1997 opgericht met het doel om dieren in de veesector een dierwaardig leven te geven. Wakker Dier wil dat vlees weer een kwaliteitsproduct wordt waarvoor boeren en producenten een eerlijke prijs ontvangen en waar kreten als kiloknaller en nergens goedkoper niet bij horen.
zoekmachineoptimalisatie
Steunen van goede doelen DierenActie.
We hebben een herplaatsingshuis in Langdorp en werken met gastgezinnen. We verdelen voeding voor dieren aan kansarmen en helpen mee met sterilisatieprojecten in binnen en buitenland. Daarnaast steunen we goede doelen van vrijwilligers die zich inzetten voor/met dieren. Draag je steentje bij en steun deze acties.:
de gentse feesten
Kies je goede doelen goed.
Dan moet je wel je verstand gebruiken, kritisch denken en niet zomaar je buikgevoel volgen. Investeerders luisteren ook niet zomaar naar mooie praatjes van bedrijven, dus wees waakzaam voor mooie verhaaltjes van goede doelen. Verbreed je blik en kies waar, wanneer en wie je helpt. Drie factoren bepalen de effectiviteit van een goed doel. Ten eerste de ernst: hoe groot is het probleem waar het goede doel een oplossing voor wil bieden? Eén persoon met een verstuikte enkel of duizend kinderen met een dodelijke ziekte? Stel jezelf drie vragen. Waar wil je helpen? Als de plaats niet uitmaakt: de armoede in het Zuiden is veel groter dan de armoede in je buurt. Verminder de extreemste armoede, vooral door de preventie van grote en verwaarloosde tropische ziektes. Wie wil je helpen? Als het uiterlijk of de soort niet uitmaakt: het aantal dieren die lijden in stallen en slachthuizen is veel groter dan het aantal lijdende mensen.
leningen
Goede Doelen Student Kick-Off.
De hoop bestaat om op langere termijn een eigen sociale tuinbouwonderneming uit te bouwen waar straatkinderen stage kunnen doen om te leren omgaan met verschillende dieren en gewassen, en zo tevens een opbrengst te genereren ten voordele van de werking van het opvanghuis. Sinds 2015 ondersteunen we ook een opvangproject voor bedelkinderen in Thiès en van weeskinderen in Mandera via de plaatselijke organisatie Djar Djal.
loodgieter merksem
Andere acties Dierentehuis s-Hertogenbosch.
Stichting Dierenlot regelt de verwerking van de kleding, maar de netto opbrengst komt ten goede aan ons Dierentehuis. Let op: doe de kleding altijd in een afgesloten plastic zak! Tankstation Vismale aan de Vlijmenseweg doet mee aan Tank Schenk. Voor iedere verkochte liter brandstof schenken zij een eurocent aan een lokaal goed doel. Ook ons Dierentehuis is één van die lokale doelen, die het tankstation op deze manier steunt. Zonnige open dag groot succes 26-09-2016. Doneer en win een picknick! 25 september: open dag 20-09-2016. Familie Versteeg doneert ipv vakantie 17-08-2016. Internationale kattendag 08-08-2016. Dierentehuis s-Hertogenbosch is per direct op zoek naar een chauffeur. Samen met een andere chauffeur, vorm je een team dat dieren en dierbenodigdheden vervoert.
axa

Deze top-10 van goede doelen wordt gepresenteerd op je scherm. Omdat is gebleken dat donateurs het liefst een goed doel steunen dat het best presteert, worden de goede doelen binnen jouw top-10 gerangschikt op basis van de Indicatieve Impact Score. Deze score is een indicatie voor de mate van effectiviteit van een goed doel.
Goede doelen DierenDokters.
Home Goede doelen. Wij vinden het een mooi iets om ons zo nu en dan in te zetten voor dieren die het een stuk minder hebben dan het gemiddelde huisdier. De projecten die wij uitzoeken kunnen onze hulp, maar de uwe ook hard gebruiken.
Welke van de 1.302 goede doelen van Music For Life zijn goed genoeg? binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Bestaat er geen meer verwaarloosd goed doel" Leenaert haalt een voorbeeld aan: We" weten dat ongeveer 15, procent van alle goede doelen naar dierenwelzijn gaat. Dat is ongelooflijk weinig. En dat weinige geld gaat dan ook nog eens in 99 procent van de gevallen naar katten en honden. Voor andere dieren die lijden, is er amper aandacht."

Contacteer ons