etixx omega pharma
Topwielrenster" jaar lang gestalkt door ex-baas Etixx" Binnenland Nieuws HLN.
Volgens haar advocaat leerde de vrouw Davy D.V. ook in het wielerwereldje kennen toen ze op zoek was naar een sponsor. Hij" was CEO van Etixx en general manager van Omega Pharma. Op die manier kruisten hun paden elkaar. Ze bleven aan elkaar plakken en van het één kwam het ander.
Goedkoop luchthavenvervoer
Coucke koopt Etixx en Omega Pharma saneert De Rijkste Belgen.
Home / Nieuws / Coucke koopt Etixx en Omega Pharma saneert. Coucke koopt Etixx en Omega Pharma saneert. Apotheker-ondernemer Marc Coucke is de verrassende nieuwe eigenaar van het voedingsmerk Etixx. Het bedrijf verandert op 1 januari 2017 van eigenaar. Verkoper is Omega Pharma, het vroegere bedrijf van Marc Coucke.
boxspring
Aankoop Etixx kostte 3 miljoen euro aan Marc Coucke Made in Oost-Vlaanderen.
Tot hiertoe was het een goed bewaard geheim: hoeveel betaalde Marc Coucke om de sportdrank Etixx binnen te halen? De deal werd vorig jaar beklonken. De Amerikanen van Perrigo de eigenaars van Omega Pharma vonden dat Etixx niet meer thuis hoorde in de portfolio en besloten daarom het merk in de etalage te zetten.
persoonlijke leningen
EG en Etixx nemen 25 jobs over van Omega Pharma Nieuws HLN.
In het kader van die beslissingen is bij vakbonden vernomen dat EG 21 vertegenwoordigers wil overnemen en bij Etixx zouden vier bedienden aan de slag kunnen. Die" jobs zijn onder voorbehoud gered, want er zijn geen engagementen van Omega Pharma als het voor die personeelsleden bij de overnemer fout afloopt, zegt LBC-afgevaardigde Sebbe Vandeputte.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma Bedrijven Trends.be.
Het is de bedoeling Pharco Innovations tegen eind dit jaar samen te voegen met het sportdrankenbedrijf Etixx, dat Coucke terugkocht van Omega-overnemer Perrigo. Ook Primerose Pharma, de vennootschap van een ex-topmanager van Omega, zou bij het ontstaan van dit mini-Omega Pharma worden betrokken.
Etixx Sportvoeding en supplementen, zowel voor amateurs als profs Perrigo.
Deze zorgvuldige voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat Etixx-producten snel erkenning kregen binnen de professionele sportwereld Omega Pharma Quick-step, Lotto-Belisol, Sporting Anderlecht, triatleet Frederik Van Lierde en al snel het best verkopende sportgamma werd in de apotheek. Het assortiment van Etixx is onderverdeeld in vijf kleurcategorieën: gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en recuperatie.
Vaudeville: Marc Coucke koopt Etixx terug van Omega Pharma e. Gazet van Antwerpen.
Vaudeville: Marc Coucke koopt Etixx terug van Omega Pharma en Perrigo. 08/12/2016 om 1516: door vtvn. Het Amerikaanse Perrigo kondigde donderdag een herstructurering aan bij Omega Pharma, welke 45 tot 80 banen kan kosten. Het verkoopt ook meteen het sportvoedingsmerk Etixx, verrassend genoeg aan oprichter van Omega Pharma Marc Coucke.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma De Tijd.
Coucke timmert aan nieuw Omega Pharma. 13 juni 2017 0101.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Thomas De Boever. Marc Coucke broedt 30 jaar na de oprichting van het ondertussen verkochte Omega Pharma op de oprichting van een nieuwe speler in voortschriftvrije geneesmiddelen.

Contacteer ons