etixx omega pharma
Etixx Sportvoeding en supplementen, zowel voor amateurs als profs Perrigo.
Deze zorgvuldige voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat Etixx-producten snel erkenning kregen binnen de professionele sportwereld Omega Pharma Quick-step, Lotto-Belisol, Sporting Anderlecht, triatleet Frederik Van Lierde en al snel het best verkopende sportgamma werd in de apotheek. Het assortiment van Etixx is onderverdeeld in vijf kleurcategorie├źn: gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en recuperatie.
leningen
EG en Etixx nemen 25 jobs over van Omega Pharma Nieuws HLN.
In het kader van die beslissingen is bij vakbonden vernomen dat EG 21 vertegenwoordigers wil overnemen en bij Etixx zouden vier bedienden aan de slag kunnen. Die" jobs zijn onder voorbehoud gered, want er zijn geen engagementen van Omega Pharma als het voor die personeelsleden bij de overnemer fout afloopt, zegt LBC-afgevaardigde Sebbe Vandeputte.
centrale voor kredieten aan particulieren
Davy De Vlieger Omega Pharma nieuwe topman Continental Foods Gondola.
De Vlieger startte in 2008 bij Omega Pharma als verkoopdirecteur. Sinds 2010 leidde hij de Belgisch-Luxemburgse tak van het bedrijf, dat vooral bekend is van merken zoals Bodysol, Davitamon, Dermalex en Etixx en goed is voor een Het Belgische farmabedrijf haalt een jaaromzet van 300 miljoen euro.
parking
Marc Coucke koopt Etixx terug VTM NIEUWS.
Delen op Facebook Delen op Twitter. Marc Coucke, de ex-eigenaar van Omega Pharma koopt Etixx terug. Dat heeft zijn investeringsmaatschappij Alychlo bekendgemaakt. Vanmiddag kondigde Perrigo, de Amerikaanse farmareus, een collectief ontslag en een grootschalige herstructurering aan bij de drie Belgische dochters: Omega Pharma, Biover en Etixx.
pizza feest aan huis
Achter de schermen bij Omega Pharma: Work hard, play hard Vacature.com.
Omega Pharma bestaat uit verschillende bedrijven, maar toch is er een gezamenlijke cultuur. De bedrijfscultuur bij Omega Pharma BE, Etixx, Biover en OceBio is grotendeels gelijklopend, het gevolg van ons hr-beleid en onze employer branding, gaat Dominik De Vreese verder.
Marc Coucke neemt zelf Etixx weer over van Perrigo Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Intussen is bekend wie de koper is: Marc Coucke zelf, de vorige eigenaar van Omega Pharma. Ik" ben echt verheugd om opnieuw in Etixx Sports Nutrition te kunnen investeren, zegt Coucke in een persbericht. Het" is de bedoeling Etixx verder uit te rollen en te ontwikkelen."
Aankoop Etixx kostte 3 miljoen euro aan Marc Coucke Made in Oost-Vlaanderen.
Tot hiertoe was het een goed bewaard geheim: hoeveel betaalde Marc Coucke om de sportdrank Etixx binnen te halen? De deal werd vorig jaar beklonken. De Amerikanen van Perrigo de eigenaars van Omega Pharma vonden dat Etixx niet meer thuis hoorde in de portfolio en besloten daarom het merk in de etalage te zetten.
Etixx Classics Tour Etixx Classic.
Op Zaterdag 21 april werd voor de 10de keer de Etixx Classic georganiseerd in Nazareth. WTC de Wielervrienden Nazareth organiseert de tocht iedere twee jaar en ging onlangs een samenwerking met Peloton aan om het evenement jaarlijks te kunnen laten plaatsvinden.

Contacteer ons