goede doelen dieren belgie
Partners van DierenLot Stichting Dierenlot met eigen dierenambulances.
Lifestyle for Pets is een interactief platform waar DierenLot onderdeel van uitmaakt. Op Lifestyle for Pets vind je allerlei informatie en leuke filmpjes over verzorging van dieren, sporten met dieren, producten voor dieren! Klik op het logo voor de website.
argenta
Postzegelboeken België 2dehands.be.
postzegels verzamelen belgie. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 9 zoekertjes voor postzegelboeken." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in.
testing
Het Blauwe Kruis van de Kust.
Gelieve klaar en duidelijk op uw overschrijvingkalender: 13 te vermelden. Onze dieren danken u reeds. Fietsen voor het goede doel. Dat Brantano een milieuvriendelijke keten is wisten wij al. Maar ze hebben ook het hart op de juiste plaats, voor allerhande goede doelen.
gcv
Belgisch KankerFonds voor Dieren Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. Belgisch KankerFonds voor Dieren Vereniging zonder winstgevend doel. Officiële naam: BELGISCH KANKERFONDS VOOR DIEREN.
lening
Goede doelen Toscanzahoeve. Facebook. Google. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Instagram. LinkedIn. Twitter. YouTube.
Basis workshop met dieren. Workshops in het kader van levenslang leren. Workshops rond persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen complementaire therapie. Opleidingen mens en dier. Opleidingen persoonlijk welzijn en ontwikkeling. Lezingen workshops voor je organisatie op aanvraag. Angst en agressie bij honden. Basis gedrag, opvoeding en lichaamstaal van de hond. Basis gedrag, opvoeding en lichaamstaal van de kat. Basis lichaamstaal en omgaan met honden. Je hond fit en gezond. Stress bij je hond. Teambuilding voor kmo en vzws. Coaching persoonlijke ontwikkeling mens. Angst voor honden. Hondenkamp: kinderen en honden samen brengen. Loopbaanbegeleiding en jobcoaching. Persoonlijke coaching welzijn. Dierenspiegel en opstelling. Gesprekscoaching Life coaching. Persoonlijke ontwikkeling in groep. Gedragstesten kat hond. Goede start met je pup. Speuren en denkspel. Hydrotherapie, zwemmen watergewenning. Kind en hond. Kitten en puppyparty. Privétraining interne training. Hondencafé: spelmoment voor honden. Uitlaat, daycare en pension. Hydrotherapie en hondenzwemmen. Kruiden en voedingssupplementen. Massage, acupressuur en guasha. Trimsalon voor kat en hond. Erkenningen en subsidies. In de pers. Home Info Goede doelen.
slotenmaker eeklo
Wie we zijn GAIA.
GAIA Global Action in the Interest of Animals vzw is de invloedrijkste en een van de meeste bekende dierenrechtenorganisaties in België. Wij vinden dat ook dieren respectvol moeten behandeld worden en recht hebben op een waardig bestaan. Wij pleiten voor een relatie tussen mens en dier die gekenmerkt wordt door menselijkheid en rechtvaardigheid.
Campagnes voor het goede doel IKEA.
Programma IWitness wereldburgers. Dit programma geeft IKEA medewerkers de kans om met eigen ogen te zien hoe het geld dat ingezameld wordt met de IKEA campagnes voor goede doelen bijdraagt tot een beter leven voor kinderen in de armste gemeenschappen.
Dit is BLID dierenrechtenorganisatie.
Dieren worden gekozen door mensen, dieren kiezen de mensen niet! BLID werkt met vrijwilligers in elke Vlaamse provincie die worden begeleid tot volwaardige medewerkers. Het opsporen van verwaarloosde dieren en het afhandelen van klachten zijn de hoofdtaken van onze vereniging.

Contacteer ons