Omega Pharma Quick Step
Quick-Step is sponsor van de professionele wielersport Quick-Step.be.
De liefde tussen Quick-Step en het wielrennen begon in 1999, toen de vloerafdeling van de UNILIN Group medesponsor werd van de wielerploeg Mapei-Quick-Step. Sindsdien staat het merk voor veel wielerliefhebbers synoniem met het team dat door de jaren heen in verschillende vormen zijn naam draagt: Mapei-Quick-Step, Quick-Step Davitamon, Quick-Step-Innergetic, Omega Pharma-Quick-Step, Etixx-Quick-Step en recenter Quick-Step Floors.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Omega Pharma-Quick.Step verkent de Hel. Plus. Plus. Plus. Plus.
Omega Pharma-Quick.Step verkent de Hel. Omega Pharma-Quick.Step verkende vandaag de Hel. Na het gedwongen forfait van Tom Boonen moet de formatie van Patrick Lefevere voluit de kaart trekken van Sylvain Chavanel. De Fransman, die zondag vertrekt met het nummer 1, heeft er alvast zin in.
google analytics alternative
Omega Pharma-Quick.Step HLN.
De Nederlander werd zesde, nadat hij onderweg heel. TOM BOONEN WINT DERDE KEER HECTISCHE RONDE EN SCHRIJFT GESCHIEDENIS. Ronde Van Vlaanderen Tom Boonen heeft de bijzonder hectische 96ste Ronde van Vlaanderen gewonnen. In een spurt met drie vloerde de kopman van Omega Pharma Quick.Step de.
Quick-Step wielerploeg Wikipedia.
Eind 2010 werd bekend dat de Tsjechische zakenman en miljonair Zdenek Bakala de ploeg tot en met 2013 zou voorzien van het nodige krediet. In 2012 kwam Omega Pharma van Marc Coucke, eerder al cosponsor met de merknaam Davitamon, als hoofdsponsor naar de ploeg en werd de nieuwe naam Omega Pharma-Quick-Step. In 2015 kreeg de ploeg de naam Etixx-Quick Step.
Omega Pharma-Quick Step twijfelde aan Boonen Het Nieuwsblad.
Binnen de raad van bestuur van Omega Pharma-Quick Step werd drie jaar geleden gediscussieerd over de positie van kopman Tom Boonen. Volgens manager Patrick Lefevere was het sponsor Frans De Cock die uiteindelijk Tom met hand en tand verdedigde. Waarna Boonen alles won wat hij moest winnen. De teammanager zei dat dit weekeinde in een interview met De Morgen. In hetzelfde interview stelt Lefevere dat Etixx-Quick Step rijdt op een budget dat het midden houdt tussen 16 en 20 miljoen euro, identiek aan o.m. Sky zit volgens zijn informatie op 30 miljoen euro. Real Madrid zit aan 550 miljoen. Dat hebben alle profwielerploegen niet eens samen. Quick Step Floors.

Contacteer ons