Omega Pharma Quick Step
Omega Pharma-Quick Step/2013 Wikipedia.
Deze pagina geeft een overzicht van de Omega Pharma-Quick Step wielerploeg in 2013. 1 Algemene gegevens. Algemene gegevens bewerken. Sponsors: Omega Pharma, Quick-Step, Jonam, Peugeot, Innergetic, Renson, Etixx Algemeen manager: Patrick Lefevere Ploegleiders: Davide Bramati, Wilfried Peeters, Tom Steels, Rik Van Slycke, Brian Holm, Jan Schaffrath, Rolf Aldag Fietsmerk: Specialized Kleding: Vermarc Budget: niet bekend Kopmannen: Tom Boonen, Mark Cavendish, Sylvain Chavanel, Tony Martin, Niki Terpstra, Micha Kwiatkowski Renners bewerken.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008561/Seo.aspx
Fleetmanagement bij Omega Pharma Quick-Step GeoDynamics.
Fleetmanagement bij Omega Pharma Quick-Step. Iedereen heeft wel wel al eens de blauw-witte truitjes van wielerploeg Omega Pharma Quick-Step zien passeren. Het populaire team uit de World Tour is dan ook al jaren het uithangbord van de Vlaamse koerswereld met Tom Boonen en Patrick Lefevere als speerpunten.
Simulator
Video: Ronde van Vlaanderen 2014 door de bril van Omega Pharma-QuickStep Belgische Racefietsen.
Voor Omega Pharma-QuickStep was de 98e editie van de Ronde er één van gemengde gevoelens. De Ploeg van Patrick Lefevere leek de koers te dragen maar greep uiteindelijk net naast het podium. Opsteker was wel dat drie renners een plek in de top 10 konden veroveren; Stijn Vandenbergh 4e, Niki Terpstra 6e en Tom Boonen 7e.
Future
Omega Pharma Quick-Step ploeg uitgerust door GeoDynamics TransportMedia.
Omega Pharma Quick-Step ploeg uitgerust door GeoDynamics. 22/04/2013 Claude Yvens Economie, IT. 16 voertuigen van de wielerploeg Omega Pharma ndash; Quick-Step zijn uitgerust met een tracktrace systeem van het gespecialiseerde softwarebedrijf GeoDynamics. Dit systeem, inclusief GPS, zal het beheer van een vloot voertuigen vergemakkelijken.
Keyboost France
Omega Pharma-Quick.Step wordt Etixx-Quick.Step Wielrennen Sportmagazine.
Etixx, de Belgische marktleider in sportvoeding en in handen van het farmaceutisch bedrijf Omega Pharma, zal vanaf volgend seizoen en zeker tot en met eind 2017 op de truitjes staan van het wielerteam van ceo Patrick Lefevere. De formatie zal dan ook niet langer Omega Pharma-Quick.Step, maar Etixx-Quick.Step heten.
Omega Pharma-Quick.Step is enige Belgische ploeg in Ronde va. Het Nieuwsblad.
Zondag 8 juli: Podersdorf am Neusiedler See-Wenen, 1228, km. Meer over Omega Pharma. Coucke voegt golfclubs toe aan toeristisch imperium. Marc Coucke kan niet aan zijn geld door Perrigo en dat kost hem de nodige miljoenen. Belg duikt op in top 300 van miljardairslijst Forbes, Trump dondert eruit. De Duitser die zijn vel wil. Deceuninck Quick Step.
EFC-Omega Pharma-Quick Step Sportwereld Sportwereld.
De renner van EFC-Omega Pharma-Quick Step maakte tien keer het zegegebaar en doet daarmee beter dan Yves. Beloften Dieter Bouvry val en Zico Waeytens lekke band zwaar ontgoocheld na pechrace. Dieter Bovry: Wel koers opengebroken. maandag 24 september 2012 Om 300.:
Omega Pharma Quick.Step wielerploeg voorgesteld Focus en WTV.
Omega Pharma Quick.Step wielerploeg voorgesteld. 15 januari 2013. In Gent heeft de Omega Pharma Quick.Step wielerploeg zn troepen geschouwd bij de start van het nieuwe seizoen. De absolute blikvangers in het team van Patrick Lefevere zijn de ex-wereldkampioenen Tom Boonen en Mark Cavendish.

Contacteer ons